Hľadanie
Hľadať v tovare
Hľadať v článkoch
Prihlásenie
Nová registrácia
0 ks / € 0,00
0 ks
Poštovné
Stav kníh
Množstevné zľavy
Kontakt
Novinky
Archeológia
Architektúra
Beletria: slovenská
Beletria: svetová
Biológia, medicína
Bratislava
Detská literatúra, leporelá
Divadlo / Hudba / Tanec
Ekonomická literatúra
Etnológia, ľudová kultúra
Exilová literatúra
Ezoterika, motivačná lit.
Filozofia
Fotografia / Film
Geológia / Vedy o Zemi
História: slovenská
História: svetová
Ilustrátori: Hložník, Fulla...
Kuchárky
Literárna veda, jazykoveda
Matematika / Fyzika / Chémia
Miestopis, monografie miest
Náboženstvo
Podpisy, venovania
Poézia
Poľovníctvo / Rybárstvo
Právo
Psychológia, spoločenské vedy
Rastliny / Huby
Remeslá, ručné práce, design
Sci-fi / Fantasy
Slovníky, jazykové učebnice
Šport
Technika / Doprava
Víno, vinohradníctvo
Výtvarné umenie
Zvieratá, chovateľstvo
Úvod
»
Kuchárky
»
Václav Kác: Tekuté ovocie /výroba muštu/
Václav Kác: Tekuté ovocie /výroba muštu/
Praktický návod, ako jakostne vyrábať prírodné ovocné mušty liehuprosté v malovýrobe a v domácnosti
nedostupné
Vydavateľ:
Slovenská ovocinárska spoločnosť
Rok:
neuvedený
Počet strán:
48
Jazyk:
slovenský
Väzba:
brožovaná
Stav knihy:
veľmi dobrý
:
€ 0,00
NWFmZjYyMj